registracija | prijava
Bim sport > Blog > BIM Sport News > Pravila nagradnog natječaja “Osvježenje za vruće dane”

Pravila nagradnog natječaja “Osvježenje za vruće dane”


25.05.2022 BIM Sport News Ostalo

Pravila nagradnog natječaja “Osvježenje za vruće dane”

PRAVILA ZA SUDJELOVANJE U NAGRADNOM NATJEČAJU

Za sudjelovanje u nagradnom natječaju potrebno je izvršiti zadatak objavljen u statusu 25.5.2022. pod naznakom [NAGRADNI NATJEČAJ] na Facebook profilu BIM Sporta.

Prema zadatku, potrebno je u komentaru ispod objave točno ili najbliže točnom odgovoriti na pitanje “Koliko ljudi prema podacima Petzla svakodnevno koristi njihovu osobnu zaštitnu opremu” te označiti osobu s kojom biste podijelili nagradu pod uvjetom da ju osvojite. Dvije osobe koje prvi ostave točan odgovor ili najbliži točnom i označe osobu, osvajaju nagradu.

TRAJANJE NAGRADNOG NATJEČAJA

Nagradni natječaj traje od objave 25.5.2022. do 29.5.2022. u 23:59 sati.

TKO MOŽE SUDJELOVATI?

Pravo sudjelovanja u nagradnom natječaju imaju svi fanovi Facebook stranice BIM Sport s prebivalištem u Hrvatskoj s više od 18 godina starosti, osim radnika Organizatora i članova njihovih užih obitelji (roditelji, supružnik, djeca, sestre i braća).

Komentar ne smije biti uvredljivog, neprikladnog ili vulgarnog sadržaja. Svaki sadržaj za koji Organizator procijeni da nije u skladu s pravilima ili da je po bilo kojoj osnovi uvredljiv ili neprikladan, bit će izbrisan i isključen iz aktivnosti.

Osobi koja je sudjelovala u nagradnom natječaju s više od jednog komentara, u obzir će se uzeti samo prvi ponuđeni odgovor.

DISKVALIFIKACIJA

Organizator će pregledati sve komentare i zadržava pravo u bilo kojem trenutku  diskvalificirati prijavljene sudionike ako:

– sudionik prekrši ova pravila ili ostavi netočne osobne podatke

– sudionik ne odgovori na upit Organizatora u roku od 72 sata na kontaktne podatke

– procijeni da sudionik koristi “lažni profil”, odnosno profil bez osobnih informacija namijenjen za sudjelovanje u nagradnim natječajima i igrama na sreću

– svi uređivani (“editirani”) odgovori bit će diskvalificirani.

NAGRADA

Nagradu za točan odgovor osvojit će dvoje natjecatelja.

Nagrada je jedna crna Petzl termosica (500 ml)  za svakog dobitnika.

Nagradu nije moguće zamijeniti niti zatražiti novčanu protuvrijednost, a dostupne boje podložne su promjenama te trenutnom stanju na skladištu.

SUGLASNOST

Sudjelovanjem u ovom nagradnom natječaju sudionici su suglasni da se, ako postanu dobitnici nagrada, njihovi osobni podaci mogu koristiti samo u svrhu ispunjenja obaveza Organizatora iz ovog nagradnog natječaja, odnosno kontakta s dobitnicima, dostavljanja osvojenih nagrada i najduže do ispunjenja obaveza Organizatora po ovom nagradnom natječaju. Nakon toga se svi podaci brišu. Ova suglasnost može se u svakom trenutku opozvati.

OBAVEZE ORGANIZATORA I SUDIONIKA

Organizator nije odgovoran ako nije moguće stupiti u kontakt s dobitnikom zbog  nedostataka/grešaka u podacima koje je dao Dobitnik (npr. greška u pisanju imena, adrese, e-mail, itd.).

Organizator ne snosi odgovornost zbog kašnjenja prouzrokovanih smetnjama u funkcioniranju Facebook stranice ili nagradnog natječaja.

Prihvaćanjem uvjeta Sudionik prima na znanje da sadržaj, mogućnost, brzina prijenosa poruka, podataka i  odgovora ovisi o tehničkih mogućnostima pružatelja internet usluge i faktorima koji su izvan kontrole Organizatora, kao što su (ne i isključivo) zagušenost mreže, pokrivenost, greške u vezi, kao i održavanje mrežnog kontakta.

Ovaj nagradni natječaj ni na koji način nije povezan s društvenom mrežom Facebook. Facebook ga ne sponzorira, ne podržava i ne organizira. Sve informacije i nagradu osigurava BIM Sport.


25.05.2022 BIM Sport News Ostalo
0 WooCommerce Floating Cart

Nema prioizvoda u košarici.