- Bim sport
registracija | prijava
Bim sport > Česta pitanja

Česta pitanja

1. Koliki je trošak dostave?

Ukoliko je iznos narudžbe 39,99 € i manji, trošak dostave iznosi 5 € te ga u cijelosti plaća kupac, a ukoliko je iznos narudžbe veći od 39,99 €, trošak dostave u cijelosti snosi prodavatelj.
Uvjeti dostave vrijede za cijelu Hrvatsku, uključujući otoke!

2. Kako mogu platiti naručene proizvode

Naručene proizvode možete platiti na sljedeće načine:

3. Mogu li platiti na rate?

Plaćanje na rate omogućeno je karticama Erste i Zagrebačke banke. Plaćanje je do 12 rata

4. Naručio/la sam proizvode, ali nisam dobio/la email potvrde.

Ako ste izvršili narudžbu, a niste dobili mail potvrde, molimo vas da provjerite unesenu email adresu – moguće je da je adresa pogrešno unesena ili narudžba nije potvrđena. Ako smatrate da je došlo do pogreške svakako nam se javite na web@bimsport.com

5. Naručio/la sam proizvod ali isti nije dostupan

Ako naručeni proizvod nije dostupan a za isti ste izvršili plaćanje, isti ćemo pokušati naručiti i dostaviti ga u najkraćem mogućem roku. Ako proizvod nije moguće naručiti, ponudit ćemo proizvod jednake vrijednosti i kvalitete. Ako niti jedna od ponuđenih opcija nije izvediva, za naručeni proizvod vratit ćemo uplaćena sredstva.

6. Što ako nisam zadovoljan/na s kupljenim proizvodom?

Ako niste zadovoljni s naručenim proizvodom isti možete vratiti u roku od 14 dana. Rok za povrat proizvoda počinje teći od datuma dostave. Kupac je obavezan vratit proizvod nekorišten, neoštećen te u originalnoj, neoštećenoj ambalaži i nepromjenjenoj količini. Robu koju kupac namjerava vratiti u roku od 14 dana isti ne smije nositi, koristiti niti poduzimati bilo koje druge radnje kojom bi umanjio vrijednost robe.

Za sva dodatna pitanja, javite nam se i mi ćemo vrlo rado odgovoriti u što kraćem roku.

0 WooCommerce Floating Cart

Nema prioizvoda u košarici.