registracija | prijava
Bim sport > Blog > BIM Sport News > NOVE PETZL HYBRID NAGLAVNE SVJETILJKE

NOVE PETZL HYBRID NAGLAVNE SVJETILJKE


12.04.2017 BIM Sport News Sport

Predstavljamo nove PETZL HYBRID naglavne svjetiljke

1. Snažnije, dugotrajnije i s 5 godina jamstva, predstavljaju novu revoluciju u svijetu naglavnih svjetiljki. Uz kvalitetno osvjetljenje, nove svjetiljke su manje i kompaktnije u odnosu na svoje prethodnike.

2. Od sada su sve naglavne svjetiljke iz CLASSIC i PERFORMANCE linije kompatibilne s CORE Litij-ion punjivom baterijom visokog kapaciteta – 1250mAh. Može se koristiti kao glavna ili kao pomoćna baterija.

3. Ulazni model TIKKINA od sada dvostruko snažnija sa 150 lumena i 60-240 radnih sati. Pogodna je za kampiranje, pješačenje, ribolov te ostale manje zahtjevne aktivnosti.

4. Za one zahtjevnije korisnike tu su TIKKA i ACTIK čije je osvjetljenje do 300 lumena i 60 radnih sati. Idealno za trčanje ili vožnju biciklom.

5. Petzl se vraća na stare ali provjerene staze pa tako uz TIKKA i ACTIK čeone svjetiljke dolazi zviždaljka koja vam pomaže u hitnim situacijama, kada ste izgubljeni, ozlijeđeni ili tražite izgubljenog partnera. Uz zviždaljku, tu je i fosforescentno osvjetljenje koje možete lako uočiti ako ste svjetiljku izgubili u mraku.

6. ACTIK (best buy!) kao najsnažnija (300 lumena) ima reflektirajuću traku koja pomaže pri lakšem uočavanju korisnika u mraku.

7. Posebna novost je redizajnirana e+Lite svjetiljka za hitne slučajeve. Sa svega 26 grama i posebnom kutijicom koja dolazi uz svjetiljku može se spremiti u kutiju prve pomoći ili u posebni pretinac u ruksaku u kojem čuvate stvari za hitne slučajeve. Tako spremljena, može stajati i deset godina koliko je i jamstvo koje dolazi uz svjetiljku. Dvije litij CR2032 baterije dolaze u kompletu.

Svjetiljka će raditi na temperaturama od -30 do +60°C. Vodootporna na -1 metar do 30 minuta (IPX7)


12.04.2017 BIM Sport News Sport
0 WooCommerce Floating Cart

Nema prioizvoda u košarici.