O nama - BIM Sport
registracija | prijava
Bim sport > O nama

O nama

DSC03982 BIM Sport je outdoor trgovina iz Varaždina, na sjeveru Hrvatske. Kroz desetljeće rada u prodaji i savjetovanju za sve vrste aktivnosti na visini, postali smo središnje mjesto za najbolju opremu i najnovije informacije iz vertikalnog svijeta. BIM Sport je mjesto na kojem ćete dobiti brze i iscrpne informacije i savjete u vezi svih tipova rada na visini – od klasičnih ‘visinskih radova’, preko građevinskih radova, rada na telekomunikacijskim tornjevima, pa sve do najnovijih trendova kao što je rad s drvećem.
Naša misija je nas i naše partnere držati u toku s najnovijim inovacijama – tako izravno brinemo i za vašu sigurnost pri poslovima u vertikalnom svijetu i pri baratanju najnovijom opremom, i to ne samo u komercijalnim poslovima na visini, već i kod industrijskog i tehničkog spašavanja!

BIM Sport godinama gradi partnerski odnos s neprofitnim klijentima kao što su planinarske, alpinističke i speleološke škole i nevladine udruge i inicijative. Kroz brojne donacije osobnim i klupskim projektima želimo našoj neposrednoj okolini pružiti podršku koju ona pruža nama, te entuzijastima olakšati rad u outdoor obrazovanju, očuvanju okoliša i drugim srodnim, društveno korisnim aktivnostima. Na sličan način brinemo i za popularizaciju outdoor i vertikalnih sportova – sponzoriramo neke od vodećih outdoor sportaša te kao partner sudjelujemo na vodećim natjecanjima i događajima diljem Hrvatske.

Kroz sve navedene (i još brojne druge) aktivnosti, BIM Sport postao je važan čimbenik na hrvatskom outdoor tržištu. Našu poziciju najbolje ilustrira činjenica da smo hrvatski zastupnici za vodeće svjetske brendove kao što su Petzl, Scarpa, Vaude, Rock Empire, Milo i mnoge druge. Neka vam rad s vodećim svjetskim brendovima, kao i naša referentna lista partnera, budu poticaj da i vi postanete dio rastuće BIM Sport obitelji!

0 WooCommerce Floating Cart

Nema prioizvoda u košarici.