registracija | prijava
Bim sport > Blog > Sport > BIM Sport BOOK CLUB

BIM Sport BOOK CLUB


10.12.2020 Sport

Voliš čitati? Pretpostavljamo da voliš, jer upravo čitaš 🙂

Iako u 21. stoljeću često čujemo primjedbe na tiskani tekst - opravdane digitalnom dostupnošću gotovo svega u svakom trenutku - postoji neka doza romantike i nostalgije koja nas vraća knjigama, jednako kao i brdima. Današnjim blogom predstavljamo novine u BIM Sport ponudi koje su čest poklon među avanturistima, ali i koristan dodatak tvojem ruksaku: od penjačkih vodiča koje već neko vrijeme susrećete u našim poslovnicama, do planinarskih knjiga, dnevnika, i planinske literature - obogatili smo ponudu klasicima i željno iščekivanim novim naslovima!

Osim penjačkih vodiča Croatia i Paklenica, od nedavno kod nas možete naći i sportsko-penjački vodič za Sloveniju, kao i planinarski vodič po Hrvatskoj, vodič Hrvatske planinarske obilaznice, džepnu verziju vodiča po Velebitu, vodič za planinarenje po Triglavu, Alpe brez meja - vodič po najljepšim vrhovima cijelog alpskog planinskog lanca, i Planinarske kuće u Hrvatskoj.

Za outdoor roditelje nabavili smo praktičan namjenski vodič “Z otroki v gore”, koji uz korisne informacije i pučne kratke priče vodi obitelji na 83 vrha širom Slovenije. Posjet Sloveniji će doduše pričekati, ali za početak planiranja nikad nije prerano!

 

Za ljubitelje mračnog i blatnog pripremili smo i definitivan svezak o svemu špiljarskome u Hrvatskoj - monolitna “Speleologija”, priručnik u čijoj izradi je sudjelovalo više od 20 speleologa, gorskih spašavatelja i drugih stručnjaka.

Kroz partnerstvo s izdravačkom kućom Libricon predstavljamo i neke od najpopularnijih svezaka planinarske literature u zadnjim godinama, pa će se tako sportski penjači kod nas obradovati biografijom Borisa Čujića, a alpinisti, spašavatelji i zaljubljenici u klasično doba traženja novih linija u stijenama moći će uživati u malim pričama iz novoizašle biografije Borisa Aleraja, "Alpinist"!

Uz navedene naslove čeka te i bestseller "Kratka šetnja Hindukušom”, knjiga iz top 20 naslova pustolovne literature prema izboru National Geographica; čeka te i “Nebo puno Himalaje”, zaključni dio trilogije o nepalskim i tibetanskim avanturama Darka Berljaka, našeg najpoznatijeg vođe himalajskih ekspedicija; za kraj, čeka te i “Put” Nejca Zaplotnika, nepresušan izvor citata za hipsterske fotke, ali i istinski prijelomna knjiga za mnoge generacije planinara i alpinista, prepuna mudrosti zamrznutih u trenutku koje i dalje tvrdoglavo prkose zubu vremena! I zato, ako za svojeg najdražeg avanturista/cu tražiš dobar poklon za večeri ispunjene kovanjem novih planova ili traženjem inspiracije za nove podvige, trk u BIM Sport - ili na naš web shop - i osiguraj knjigama mjesto pod božićnim drvcem na vrijeme!


10.12.2020 Sport
0 WooCommerce Floating Cart

Nema prioizvoda u košarici.