PETZL NOVITETI 2021 - Bim sport
registracija | prijava
Bim sport > Blog > BIM Sport News > PETZL NOVITETI 2021

PETZL NOVITETI 2021


14.11.2020 BIM Sport News Professional

Krajem godine nas dobavljači obično obraduju novim katalogom, pa nam je tako i Petzl uljepšao ovaj tmurni studeni! Prvi put Petzl objavljuje katalog isključivo u digitalnom obliku, a na dnu teksta pronaći ćete i link za download. Prije nego krenete skrolati, najavljujemo Vam par noviteta za 2021. godinu!

Teško je izdvojiti samo nekoliko proizvoda u više od 20 noviteta, ali pokušajmo:

  • Najrazvikaniji novitet za sljedeću godinu svakako je DUO RL naglavna svjetiljka! Nastavljajući se na izuzetno popularne i efikasne DUO svjetiljke (Z i S), nadograđena Reactive Lighting tehnologijom koja je sportsku i pro verziju SWIFT svjetiljke učinila najprodavanijim artiklom u protekloj godini, DUO RL donosi dugo očekivanu revoluciju u najjače modele rasvjete. Vodootporna, jednako učinkovita na bliskom osvjetljenju i na distanci, uz 3000 lumena osvjetljenja ova će svjetiljka brzo postati novi standard u profesionalnoj hands-free rasvjeti!
Speleo naglavna svjetiljka - DUO RL - Petzl

DUO RL. Ultra-snažna, punjiva nagalvna svjetiljka s REACTIVE LIGHTING® tehnologijom osvjetljenja. 3000 lumena.

Datum izlaska: ožujak 2021

  • Jedna od najvećih novosti u Petzl asortimanu svakako su dugo očekivane koloture s integriranim Swivel elementom, i otvorivih bočnih pločica. SPIN koloture znatno će olakšati rad na sidrištima i probleme s rotirajućom užadi, a uz tehnologije iz MAESTRO i TRAXION spravica, ove koloture lako će se prilagoditi podizanju tereta, spašavanju, devijaciji linija za podizanje/spuštanje i drugim situacijama na koje zahtjevniji korisnici nailaze svakodnevno.
Kolotura L1D - P001AA00-SPIN-ONE-WAY - Petzl

SPIN L1D. Jednostruka kolotura visoke učinkovitosti. S okretnim elementom i rotacijom u jednom smjeru

Datum izlaska: travanj 2021

Jedna od najvećih novosti u Petzl asortimanu svakako su dugo očekivane koloture s integriranim Swivel elementom, i otvorivih bočnih pločica. SPIN koloture znatno će olakšati rad na sidrištima i probleme s rotirajućom užadi, a uz tehnologije iz MAESTRO i TRAXION spravica, ove koloture lako će se prilagoditi podizanju tereta, spašavanju, devijaciji linija za podizanje/spuštanje i drugim situacijama na koje zahtjevniji korisnici nailaze svakodnevno.

SPIN L1. Jednostruka kolotura visoke učinkovitosti s okretnim elementom

Datum izlaska: travanj 2021

SPIN dvostruka kolotura P001CA00-SPIN-DOUBLE Petzl

SPIN L2. Dvostruka kolotura visoke učinkovitosti s okretnim elementom

Datum izlaska: travanj 2021

  • Sama sidrišta također će doživjeti apdejt u 2021. godini, tako da nas čekaju izuzetno prilagodljiva sidrišta od čeličnih sajli WIRE STROP, zatim sidrište EJECT za rad na drveću i znatno olakšan dohvat opreme s tla, kao i novi dizajn sidrišnih pločica PAW (popularnih “šapa”), kojima je profiliranjem stranica smanjena masa, a osigurana je veća trajnost oznaka za kasnije periodičke preglede opreme.
Petzl EJECT

EJECT. Podesivo sidrište za arboriste. EJECT se lako može dohvaiti s tla

Datum izlaska: travanj 2021

G200AA-WIRE-STROP

WIRE STROP. Sidrišne sajle

Datum izlaska: travanj 2021

Sidrište - šapa - PAW Petzl

PAW. Sidrište / šapa

Datum izlaska: siječanj 2021

  • Čeka nas i redizajnirana linija NEWTON sigurnosnih pojaseva za rad na krovu i kosini, kao i nove varijante JANE poveznih uzica, u I i Y varijantama. Sve ovo ćete od sad moći spremiti u nove Petzl DUFFEL torbe od 65 i 80 litara, koje se lako transformiraju iz torbe u ruksake, vodootporne su, i izrađene od materijala visoke čvrstoće bez upotrebe PVC-a!
Sigurnosni pojas za visinske radove - C073EA00-NEWTON-EASYFIT-EUR - Petzl

NEWTON EASY FIT. Pojas za sprječavanje pada - udoban, brzo namještanje.

Datum izlaska: ožujak 2021

L051AA00-JANE-Y_LowRes

JANE-I, JANE-Y. Sigurnosna užad

Datum izlaska: siječanj 2021

S045AA00-DUFFEL-65_LowRes

DUFFEL 85/65. Transportne torbe.

Datum izlaska: siječanj 2021

Svaki Petzl Professional katalog nas iznenadi i ilustracijama i objašnjenjima situacija za upotrebu Petzl opreme za rad na visini i spašavanje, tako da i ovaj put dobar dio kataloga zauzimaju takva objašnjenja i naputci. Uz ilustracije i prijedloge opreme za pozicioniranje na radu, ograničavanje radnog prostora i višenje u užetu, očekuju Vas i ilustracije i objašnjenja: izračuna faktora pada i praznog prostora pod korisnicima (“clearance”); izrada sidrišta od fikseva i mobilnih sidrišta (PULSE), od uzica GRILLON i PROGRESS ADJUST, kao i svih vrsta gurtni; tehničko i industrijsko spašavanje, spašavanje iz uskih i teško dostupnih prostora, te spašavanje sa žičara, uz prikaz sistema za podizanje i spuštanje u raznim varijantama; objašnjenja kretanja i rada na telekomunikacijskim tornjevima (uz sigurnosne uzice i uz klizače); prikaz rada na krovu i kosini, te potencijalnih opasnosti; objašnjenje razlike SRT i DRT tehnika rada na drveću, prednosti i mana svakog sistema i najboljih primjena za svaki od njih.

 

POGLEDAJ NOVI PETZL KATALOG

Kao i svaki put do sad, Petzl PRO katalog više je od brošure s popisom proizvoda, i kao takav je neizostavna literatura za svakog profesionalca koji svoje radno vrijeme provodi na visini. Kao što smo obećali na početku teksta, u nastavku je link za download kataloga - informirajte se na vrijeme o novinama koje nas čekaju sljedeće godine, i budite među prvim zadovoljnim korisnicima! 


14.11.2020 BIM Sport News Professional
0 WooCommerce Floating Cart

Nema prioizvoda u košarici.