registracija | prijava
Bim sport > Blog > BIM Sport News > SWIFT RL – revolucija od 900 lumena

SWIFT RL – revolucija od 900 lumena


15.10.2019 BIM Sport News Sport

S dolaskom kraćih jesenskih dana Petzl nam je ponudio rješenje za osvjetljavanje naših outdoor aktivnosti kroz cijelu jesen i zimu, neovisno o aktivnosti kojom se bavimo. Sve za što smo do sad koristili moćnu NAO svjetiljku sad dolazi u kompaktnijoj i jednostavnijoj verziji, s jednakim ili poboljšanim performansama.

Moćnih 900 lumena u samo 100 grama – cijela najava mogla bi biti samo u ova dva podatka. Miješani snop svjetla od 900 lumena, u težini koja je na glavi teška za primijetiti; nova traka za glavu s reflektirajućim prošivom, IPX4 standard vodonepropusnosti, popis se nastavlja i nastavlja! Lakša od moćne NAO, SWIFT RL je naglavna svjetiljka koja će osvjetljavati mnoge outdoor podvige (od) ove jeseni, a Petzl ju predstavlja kao zamjenu za MYO i REACTIK, koje se više ne proizvode. Iako će poznavatelji Petzl kataloga za trčanje možda radije posegnuti za ultra-laganom BINDI (35 g), SWIFT RL donosi mnoge prednosti zahvaljujući kojima će vrlo vjerojatno biti predvodnik performance serije.

SWIFT RL nudi dva načina rada: standardno osvjetljenje i Reactive osvjetljenje. Senzor na kućištu svjetiljke omogućava Reactive osvjetljenje, koje prilagođava jačinu i snop svjetla udaljenosti od predmeta pred svjetiljkom. Snop svjetla kombinacija je raspršenog svjetla i užeg, fokusiranijeg snopa za daljinu: jasno je osvijetljen i teren pod nogama, kao i nešto udaljeniji teren, što znatno olakšava brzo kretanje terenom. Svjetiljka se može zakretati prema dolje, ali i prema gore – nosite SWIFT RL oko vrata, a svejedno osvijetlite područje pred sobom! Novina kod SWIFT RL svjetiljke je i jedan gumb za sve funkcije: paljenje i gašenje, promjena načina rada iz standardnog u Reactive, promjena jačine osvjetljenja, ali i zaključavanje jednostavnim pomicanjem gumba u stranu. Nema više slučajnih paljenja u ruksaku ili slučajnih zaključavanja!

Uz SWIFT RL u prodaju je stigla i pripadajuća punjiva baterija, ACCU SWIFT RL. Baterija kapaciteta 2350 mAh puni se microUSB kablom, i to za šest sati. Ovisno o načinu rada, baterija omogućava 50 do 100 sati osvjetljenja, te dva sata “rezerve” jačine 10 ili 15 lumena. Što sve ovo znači u praksi? Ako ste, kao i mi u BIM Sport središnjici, smješteni pokraj vodotokova i jesen podrazumijeva jutarnje i večernje magle, SWIFT RL je svjetiljka koja će vam (zbog jačine svjetla i zbog miješanog snopa svjetlosti) kod magle uvelike pomoći. Na kiši se ponaša jednako dobro, nema nikakvih problema s močenjem zahvaljujući standardu za vodonepropusnost. Ako koristite SWIFT RL za trčanje osvijetljenim područjima, Reactive tehnologija će prilagoditi jačinu svjetla vanjskom osvjetljenju, a zahvaljujući reflektirajućem prošivu bit ćete uočljivi drugim sudionicima u prometu.

Uz nekoliko Petzl dodataka, SWIFT RL se može koristiti i za skijanje (montiranjem na kacigu, ako je potrebno uz pomoć UNI ADAPT ili CROCHLAMP adaptera, ovisno i modelu kacige), kao i za penjanje – pogotovo korisno uz senzor i Reactive tehnologiju!

SWIFT RL je u prodaji! Ako vas noć sprječava u vašim outdoor aktivnostima, sad
možete zaboraviti na zimske pauze i slične ludorije – Petzl ponovno nudi rješenje za vas! Požurite u
Vama najbliži BIM Sport i naručite SWIFT RL već danas!


15.10.2019 BIM Sport News Sport
Copyright © 2021 BIM sport All Rights Reserved. Web by CodeVision
0 WooCommerce Floating Cart

Nema prioizvoda u košarici.

X